- 9 Aralık 2021
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Ceyda Artun
- Zorluk: Kolay
- Görüntüleme665
Ceyda Artun ile Defya mutfağında sizlere doyurucu bir salata için vegan sezar sos ve parmesan kıtırları hazırladık. Ceyda Artun’un Blendtec Designer 650s, Blendtec Twister Hazne ve Sedona Supreme Kurutucu ile hazırladığı bu vegan tarife bayılacaksınız!
Yapılışı : Sezar sosumuz için gereken bütün malzemeleri Blendtec Twister Hazne’ye alıyoruz ve pürüzsüz olana kadar blenderdan geçiriyoruz. Parmesan kıtırlarımızı hazırlamak için de gereken malzemeleri Blendtec Twister Hazne’yi kullanarak pürüzsüz hale getiriyoruz. Daha sonra, oluşan hamurumuzu yapışmaz kağıtların üzerine ince bir tabaka olacak şekilde yayıyoruz ve Sedona Kurutucusu’nda 55°C’de 10 saat kuruması için bırakıyoruz. Salatamız için büyük bir kasede yedikule marullarını sezar sos ile karıştırıyoruz. Servis tabağına alıp, üzerine minik küpler halinde doğranmış kapya biber ve çeri domatesleri gezdiriyoruz. Parmesan kıtırlarımızı dik olacak sekilde aralara diziyor ve en son da kruton ekliyoruz.
Afiyet Olsun!
Yorum Yap